Élménystúdió

Válasszatok ki egy gyerekdalt/népdalt, majd gyertek el a dalonkénti egyszeri félórás felénekléshez a stúdiómba! Teljesen rendben van, ha többé-kevésbé hamiskás az ének, a végeredmény garantált siker lesz. Az élmény mellé kaptok egy hangfájlt, ahol zenei alappal szólal meg a választott dal, ezúttal a gyerek saját hangjával.

 

Sokszor találkozok olyan érdeklődő kérdésekkel, hogy a stúdiómban ez vagy az az eszköz micsoda, mit „csinál” és hogyan kell használni. A stúdiótechnikai tárgyak használatának elmélete felnőtt ember számára is érdekes, így azok működését gyakorlatban is megmutatva egy tartalmas családi programnak is ajánlható az itt eltöltött idő. Több, mint 15 éve foglalkozom fiatalokkal, gyerekekkel, akiknek szeretném megadni az élményt, milyen érzés az, amikor a kedvenc dalukat, gyerekdalukat, népdalukat ők maguk énekelhetik el, vagy akár egyszerűsített formában azok sávjait maguk is játszhatják fel.

100% pénzvisszafizetési garancia! Az anyagiakat a stúdiómban, a felénekléskor kérem rendezni.

2 lehetőség közül van mód választani:

  1. opció: dalválasztás, feléneklés. Az alapot az előzetes egyeztetések szerint elkészítem a feléneklés időpontjára, majd hangstúdiós utómunkák után készül el a végleges hanganyag. A rendelkezésre álló időben csak az éneklésre tudunk koncentrálni, így több versszak, vagy hosszabb részlet, akár egész dal rögzítésére is van lehetőség. Referencia »ide« kattintva hallgatható.

 

  1. opció: amennyiben az itt töltött idő és az élmény a fontosabb, ajánlom, hogy ő maga játssza fel a sávokat. A feljátszandó sávoknál egyesével megmutatom a rövid motívumokat, dallamokat, amiket leutánozva kerül feljátszásra a dal. Itt fontos azonban, hogy valamennyire ismerje a billentyűzetet és vissza tudjon játszani rövidebb dallamokat. A szülőkkel történő előzetes egyeztetés alapján személyre tudom szabni mindenkinek a kiválasztott dalhoz a megfelelő nehézségű eljátszandókat. Ha bármilyen hangszeren tud játszani a gyerek, szorgalmaznám, hogy a dalban benne legyen saját hangszeres játéka is. Egy-egy ilyen feljátszás fél óráig tart. Ebbe általában 1 versszak fér bele. Referencia »ide« kattintva hallgatható.

 

Arra is van lehetőség, hogy bármilyen hangszeres tudás esetén előre elküldjem a szükséges lejátszandó szólamot (kotta és hanganyag), így a stúdióban az alapom a feljátszott hangszer szólamával lesz teljes.